Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@11:50:03 GMT

تذکر نمایندگان مجلس به وزیر اقتصاد

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۵۶۲۰

تذکر نمایندگان مجلس به وزیر اقتصاد

علی اکبر علیزاده نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی به اتفاق 19 نفر دیگر از نمایندگان در تذکری به سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار صدور مجوز و وصل مجدد کارت‌خوان‌های مساجد، حسینیه‌ها و صندوق‌های قرض‌الحسنه شدند.

متن کامل تذکر نمایندگان به وزیر اقتصاد به شرح زیر است:

خلاصه تذکر:

ضرورت تسریع در صدور مجوز و وصل مجدد کارتخوان مساجد، حسینیه‌ها و صندوق‌های قرض‌الحسنه جهت خدمت‌رسانی به مردم

متن تذکر:

بر اساس گزارشات مردمی کارت‌خوان‌های مساجد، حسینیه‌ها و صندوق‌های قرض‌الحسنه‌های فعال توسط شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس دستگاه کارت‌خوان اخیراً اقدام به جمع‌آوری و یا غیرفعال‌سازی و یا هشدار جهت غیرفعال‌سازی کارت‌خوان نموده و جهت فعال‌سازی درخواست مجوز از بانک مرکزی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارند و با آنکه مراکز مذکور مدت بسیاری است که نسبت به ثبت‌نام و اخذ کد رهگیری و غیره که سبب اخذ مجوزهای لازم در سامانه معرفی‌شده از طرف بانک مرکزی اقدام کرده‌اند، اما متاسفانه هنوز مجوزی داده نشده و همین موضوع بهانه قطع دستگاه‌های کارتخوان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ فراهم آورده است که باعث بروز اختلال در روند کاری و نارضایتی مردم شده است که به تبع آن اثرات منفی اجتماعی - سیاسی در جامعه خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا به استناد تکلیف قانونی تبصره 2 بند (ب) ماده 14 برنامه ششم توسعه ضروری است نسبت به وصل مجدد و یا تسریع در روند صدور مجوزات لازم از سوی بانک مرکزی جهت فعال شدن کارت‌خوان‌های مذکور اقدام عاجل صورت پذیرد./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: نمایندگان مجلس کارت خوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت

تین نیوز

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی تر می شد. عده ای نیز صبر می کردند و از تفاوت قیمت نوسان گیری می کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می تواند جلوی سو استفاده های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت های ارزی با کندی مواجه می شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می گذرد و نمی توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی گردد. به این ترتیب می توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه تر و قابل مدیریت تر شود.

پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی های بانکی انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اتفاقات سکوهای زنان دردسرساز شد؛ اولین اقدام کمیته انضباطی در خصوص پرسپولیس و سپاهان
  • قضاوت «کولینایی» داور بازی پرسپولیس و سپاهان | او مثل کولینا فریاد می‌زد و تذکر سفت و سخت می‌داد | اخراج عالیهشاه درست بود اما...
  • رییس صداوسیما: سریال حشاشین بر اساس تحریف تاریخ اتفاق افتاده؛ ساترا برای پخشش تذکر داد و سکوها هم در همین راستا اقدام کردند/ نمره صداوسیما در حوزه کار روی مساله عفاف و حجاب خیلی بالا نیست
  • بازی آمریکا با کارت «صلح ابراهیم»
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد