Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان رئیس اتحادیه گل‌فروشان و ماشین‌آلات کشاورزی استان زنجان گفت: شرایط دریافت وام برای خرید ماشین‌آلات کشاورزی مراحل پیچیده ای دارد.

حسن محمودپور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دریافت معرفی‌نامه از دهیار یا شورای روستا، ارائه مدارک هویتی شخص و مدارک زمین زراعی، باغ، دامداری و گواهی‌نامه به واحد مکانیزاسیون جهادکشاورزی، ارسال پرونده برای دریافت وام متقاضی به بانک متولی، فراهم آوردن ضامن مورد تایید بانک که اعم از سند زمین یا منزل یا کاسب دارای پروانه کسب، کارمند رسمی دولت با فیش حقوقی، پرداخت ۲۰ درصد از کل مبلغ فاکتور به حساب شخصی و اعطای ۸۰ درصد باقی‌مانده توسط بانک به صورت وام، انجام تغییر و تحول اداری توسط کارشناس بانک و واریز کل مبلغ به حساب ارائه شده توسط شرکت تولیدکننده در پیش فاکتور از مراحل خرید تراکتور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جزئیات تسهیلات دریافت ماشین‌آلات مکانیزه بیان کرد: کشاورزان اعلام می‌کنند سود ۱۵ درصد و مهلت بازپرداخت ۵ ساله تنها در گزارش‌ها است و این تسهیلات با سود بیشتری به کشاورزان ارائه می‌شود.

رئیس اتحادیه گل‌فروشان و ماشین‌آلات کشاورزی استان زنجان افزود:‌ سالانه ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر در استان زنجان متقاضی دریافت تراکتور هستند و فقط ۶۰۰ دستگاه تراکتور در سال به استان تعلق گرفته شده است.

این مسئول گفت: زنجان کارخانه تولید ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی ندارد و استان مشهد اصلی‌ترین صادرکننده به استان زنجان است.

محمدپور خاطرنشان کرد: انتخاب اجباری ادوات توسط جهادکشاورزی و شرایط سخت دریافت وام به سود کشاورزان نبوده، اگر چه گاهاً افرادی متقاضی دریافت می‌شوند که واقعاً نیازی به این وسیله نداشته و صرفاً می‌خواهند به شکل یارانه‌ای تراکتور را بگیرند و در بازار آزاد به فروش برسانند که این امر سبب گرانی این وسیله شده و نیز در دراز مدت به ضرر کشاورزی واقعی خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استانی اقتصادی ماشین آلات کشاورزی ماشین آلات کشاورزی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۵۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود

استاندار یزد با اشاره به اینکه نساجی و پوشاک از اولویت‌های اصلی توسعه استان یزد در سند یزد نوین است، گفت: یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، مهران فاطمی در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک در استان یزد با اشاره به ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای که استان یزد در حوزه نساجی دارد اظهار داشت: لازم است که نسبت به معرفی و استفاده هرچه بیشتر از این ظرفیت‌ها تلاش بالاتری انجام شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین موضوعاتی که در استان یزد به دنبال آن هستیم، پیاده سازی صنعت به معنای واقعی است خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری توسعه صنعت نساجی و پوشاک استان یزد به همراه تبدیل این استان به قطب تولید ماشین آلات صنعت نساجی است تا به این طریق بتوانیم در حوزه نساجی به بالاترین جایگاه ممکن برسیم.

فاطمی با تاکید بر اینکه این اقدام در حوزه صنعت کاشی و سرامیک رخ داده تصریح کرد: در حال حاضر تمامی خط تولید کاشی و سرامیک در استان یزد تولید می‌شود و باید این اقدام را در حوزه صنعت نساجی هم به صورت کامل اجرایی و عملیاتی کنیم.

استاندار یزد توسعه استان یزد را بر اساس سند تحولی یزد نوین دانست و افزود: یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی استان یزد در سند یزد نوین، صنعت نساجی و پوشاک است و در تلاشیم که بتوانیم این موضوع مهم را محقق کنیم.

وی به سابقه تاریخی یزد در حوزه هنر صنعت نساجی اشاره کرد و گفت: حوزه نساجی و پوشاک؛ یکی از مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی یزد و سند یزدنوین بوده و مسائل مربوط به آن‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

فاطمی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 به نام «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، خاطرنشان کرد: بخش نساجی و پوشاک از بهترین بخش‌هایی است که با جلب مشارکت مردم، می‌توان در آن جهش ایجاد کرد.

وی با اشاره به نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به حوزه نساجی و پوشاک، تصریح کرد: در راستای رونق فعالیت‌های این حوزه، ضمن ارائه تسهیلات مورد نیاز، پیگیری‌های لازم برای حل مسائل موجود به ویژه در حوزه صادرات انجام می‌شود.

استاندار یزد در ادامه یکی از رویکردهای مورد پیگیری در استان را حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان دانست و افزود: یکی از هدف‌گذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی» است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا خاطرنشان کرد: در راستای تحقق هدف‌گذاری مذکور، حمایت‌های لازم از شرکت‌های فعال در این حوزه انجام خواهد شد.

استاندار یزد در پایان عنوان کرد: امید است در پرتو اقدامات مورد پیگیری، استان یزد در حوزه صنعت نساجی، به روزهای اوج خود بازگردد و روز به روز گسترده‌تر شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها