Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-بانک صادرات ایران رتبه سوم سهم مبلغی تراکنش کارت‌خوان‌های فروشگاهی شبکه پرداخت کشور را در اسفند ماه ٩٨ به خود اختصاص داد و همچنان با پرداخت کارمزد کمتر نسبت به اغلب بانک‌های کشور به ازای هر ١٠٠ هزار ریال تراکنش، بالاتر از ٢٧ بانک کشور قرار گرفته است.

به گزارش ساعت 24 به نقل از  روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، بیش از ١٢ درصد سهم مبلغی تراکنش‌های کارت‌خوان‌های فروشگاهی شبکه کشور در شاپرک طی اسفند ماه ٩٨ به بانک صادرات ایران تعلق گرفت و رتبه سوم را در جمعه ٣٤ بانک و موسسه مالی و اعتباری به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارت‌خوان‌های فروشگاهی با سهم نزدیک به ٩١ درصدی بیشترین سهم را در اسفند ماه سال گذشته در بین سایر ابزارهای پذیرش داشته و ابزار پذیرش اینترنتی با ٥ درصد و ابزار پذیرش موبایلی با نزدیک به چهار درصد دیگر بخش‌های مورد توجه کاربران نظام‌های پرداخت در شبکه بانکی کشور بوده است.
سهم بازار بانک صادرات ایران از تعداد و مبلغ تراکنش‌های شبکه پرداخت کشور در اسفند ماه ٩٨ به دلیل تعداد زیاد حساب‌های سپهری و تعداد فراوان مشتریان در رتبه سوم قرار دارد. این رتبه همچنین برای تعداد کارت‌های تراکنش‌دار در شبکه بانکی حفظ شده است.
مبلغ کارمزد پرداختی بانک‌های پذیرنده به ازای هر ١٠٠ هزار ریال تراکنش خرید توسط بانک صادرات ایران در بین ٣٤ بانک و موسسه مالی و اعتباری کشور با رقم ٧٣ ریال، شرایط به مراتب بهتری نسبت به رقبا دارد و با توجه به میانگین پرداخت ١٠٠ ریال این نسبت، بانک صادرات ایران بالاتر از ٢٧ بانک بزرگ کشور قرار گرفته است.
در همین راستا مبلغ کارمزد پرداختی بانک صادرات ایران به ازای هر ١٠٠ هزار ریال تراکنش خرید با احتساب اجاره‌بهای ابزار در کل شبکه بانکی، با وجود رقم میانگین ٢١٧ ریال، به حداکثر ١٤٠ ریال رسیده و این بانک را در رتبه چهارم در بین ٣٤ بانک و موسسه مالی و اعتباری قرار داده است. بیشترین رقم پرداختی برای این کارمزد در اسفند ماه ٩٨ مبلغ توسط یکی از بانک‌ها، هزار و ١٤ ریال بوده است.
افزایش تقاضا برای استفاده از کارت‌های بانکی به جای اسکناس در سال‌های اخیر رشد شتابانی داشته و استقبال ارائه دهندگان کالا و خدمات و مشتریان از دستگاه‌های کارت‌خوان پس از همه‌گیری ویروس کرونا، اهمیت این خدمت را مضاعف کرده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار بانک صادرات کارت خوان های فروشگاهی بانک صادرات ایران اسفند ماه ٩٨ رتبه سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید

صادرات محصولات کشاورزی ایران در پایان سال گذشته به ۶.۲ میلیارد دلار رسید که عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول واردات از ایران و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته افزایش ۸.۳ درصدی در وزن و رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشت‌، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است که به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است که در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 749641

دیگر خبرها

  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • سازمان حج و زیارت: استرداد ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ١۴٠٢
  • ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج تمتع ۱۴۰۲ بازگردانده می شود
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • استرداد ۸۵ میلیون ریال به حساب زایران حج تمتع ۱۴۰۲
  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج